Ursh tvi och blääää

| Postat i: IVF-kliniken
0
Ni får ursäkta att mina inlägg är lite deppade, men är nere i nån sorts svaka just nu. Det känns då så iallafall, är jättebitter hela tiden. Är nog väntan efter det förbannade brevet som inte verkar vilja komma! :( Jag hoppas verkligen att det kommer imorgon annars blir hela helgen förstörd :/

Väntan...

| Postat i: Barnlängtan
3
Jag blir galen av att vänta på vår kallelse, vill ha den nu! Nästa vecka har det gått en månad, så tycker vi borde få den snart. Eftersom man ska få göra sitt första försök inom 3 månader.
 
Jag är dok väldigt nervös över att behöva fara dit. Är rädd över vad dom kommer att säga, jag är mest rädd att dom kommer att säga att jag och min man aldrig kommer att kunna få biologiska barn tillsammans. Det skulle verkligen göra ont i hjärtat.
 
För mig spelar det egentligen ingen roll om vårt barn är biologiskt, med donerat ägg eller spermie eller adopterat. Det enda som skulle göra ont är att jag aldrig skulle få uppleva en graviditet och att behöva vänta så länge innan vi får vårt efterlängtade barn.
 
Nu ska jag hålla tummarna att brevet kommer någon dag!

Ägglossningstester

| Postat i: Allmänt
0
Har just räknat ut att jag ska börja med mina ägglossningstesten den 6/9. Detta är den sista uppsättningen av tester som jag ha, så får ta och beställa nya om det inte tar sig nästa månad. Det här bli 4:e månaden som jag använder ägglossningstester.
 
Tidigare har jag använt fertilitetsmonitor, men stickorna till den är sjukt dyra och så måste man testa en viss tid och det är lite svårt när jag har ett obekväma arbetstider jobb.
 
Just nu så äter både jag och mannen folsyra, min man äter även zink tabletter. Detta ska tydligen hjälpa på nåt sätt, men jag har då inte sett nå resultat ännu. Tabletterna har vi ätit i snart 3 månader...