Väntan...

| Postat i: Barnlängtan
3
Jag blir galen av att vänta på vår kallelse, vill ha den nu! Nästa vecka har det gått en månad, så tycker vi borde få den snart. Eftersom man ska få göra sitt första försök inom 3 månader.
 
Jag är dok väldigt nervös över att behöva fara dit. Är rädd över vad dom kommer att säga, jag är mest rädd att dom kommer att säga att jag och min man aldrig kommer att kunna få biologiska barn tillsammans. Det skulle verkligen göra ont i hjärtat.
 
För mig spelar det egentligen ingen roll om vårt barn är biologiskt, med donerat ägg eller spermie eller adopterat. Det enda som skulle göra ont är att jag aldrig skulle få uppleva en graviditet och att behöva vänta så länge innan vi får vårt efterlängtade barn.
 
Nu ska jag hålla tummarna att brevet kommer någon dag!
Hittills till Väntan...


Onskan

Usch jag lider med dig! Har också några kompisar med barn och det är ju ige vidare. Men jag har svårare för gravida än när dom har barnet eller hur jag ska förklara. Det är väl för att dom lyckas med något inte jag gjort! :/ har ju vart gravid men fått ma och missfall. Jag vill med känna hur bebis sparkar i magen.

Och det kommer gå bra för er! :) läste att du är orolig.

Svar: Precis samma sak för mig, det är mer jobbigt när dom är gravid än när dom fått barnet. Jag beklagar dina missfall. Kan inte ens tänkte mig hur det känns :(
Tack, jag hoppas verkligen det!
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://onskanomattbligravid.blogg.se
Kampen till ett plus

Finns det något sett att komma i kontakt med dig?
Mail, kik messenger eller på något sett.

Svar: Hej, tyvärr har jag inte det. Men jag har familjeliv om du har det? :)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://kampentillettplus.blogg.se
Kampen till ett plus

Jo jag har familjeliv heter Wishbebis där


URL: http://kampentillettplus.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: