Gott nytt år!

| Postat i: Allmänt
0
Gott nytt år på er alla :) 
Hoppas att 2014 är året då vi och alla andra där ute som försöker plussar :)
Bild från we heart it appenDagarna som gått

| Postat i: Allmänt, Barnlängtan
0
Eftersom jag inte hunnit uppdatera så
Kommer dagarna som gått i ett inlägg :) 
 
Fredag
Vi var hos våra vänner som nyligen köpt hus, dit kom även massa andra inklusive dom med nykläckta lilla Wilma. Så söt hon är fick liiiite bebisfeber :) sen till burträsk och hämta min kusin (snart 5 år) som skulle sova över hos oss. Fredagsmys och såg ice age 4. 
 
Lördag 
Kusinen vakna 09, morgonmys i sängen när favoriten Spider-Man var på tv ;) sen gick dagen på i vanlig ordning. Sen kom vi på att vi har ju gamecube så Elis (kusin) och min man spelade Mario kart. På em lämna vi av kusin i stan. Saknade han direkt vi lämnat honom fick ju känna mig som mamma i 2 dar :/ börja lääängta ännu mer efter plusset.
 
Dom senaste dagarna har jag haft väldigt svårt att somna, men när jag väl somnat är jag som i koma, får mig knappt upp ur sängen...vet inte riktigt vad det beror på men nåt är knas :/ Barnlängtan är förövrigt väldigt stor drömmer varje natt att vi får barn, oftast tvillingar. Ibland en flicka och en pojke, ibland 2 flickor, aldrig 2 pojkar hittills. Tror att jag drömmer om det för jag skulle absolut inte ha något emot att få tvillingar, faktiskt så hoppas jag att vi får tvillingar skulle vara den bästa bonusen efter att ha väntat så länge, så tycker jag att vi borde få 2 på en gång :))
 
 
Kusin som spelar Mario kart.
(klicka för större bild)

Julafton i bilder

| Postat i: Allmänt
2
Lillebror Jonathan och kusin Elis
Julklappsutdelning, kusin och min pappa
Ulf, Kusin Ida, pojkvänn Filip, kusin Elin och pojkvänn Martin
Robia, Svärmor, Min man, mamma, moster och Ulf
Kusin Elis och Ulf. Nån som varit snäll iår fick en samsung padda
Min man och jag<3