Drömmer mig bort...

| Postat i: Barnlängtan
0
När jag jobbar natt så drömmer jag mig ofta bort. Bort bland barnkläder, möbler, leksaker etc.. Sitter på olika hemsidor och hittar alltid massa fina saker som jag vill köpa. Längtar tills jag får köpa alla fina grejor till vår lilla skatt. Under tiden kan man ju alltid drömma.
 
(klicka för större bild)
 
 
Detta är några godingar från H&M som jag spanat in, vill så gärna köpa dom och bara sitta och hålla i dom. Förut ibland så tog jag fram nå klädesplagg från en av våra 100 lådor som mamma lämnat hos oss och bara höll i och kolla på. Var tvungen att ta bort lådorna då jag bara mådde dåligt av att dem stod där  i rummet som är tänkt till beben. Alla andra rum är upptagna så ganska uppenbart att det blir bebisrummet ;) 
 
Har förövrigt fortfarande INTE fått något brev från kliniken :( tycker det börja va dags nu! Håller tummarna för att få det någon dag snart...
 

Blodprov

| Postat i: Barnlängtan, IVF-kliniken
0
Som väntat så kom mensen. Så idag ska jag och ta remiss nr 1. Finns inte så mycket mer att berätta. Förutom att igår var vi hos våra bekanta som har en dotter på 1 år, hon är så otroligt söt :) Hon var lite blyg i början, men sen mot kvällen skulle hon sitta i mitt knä och ge massor med pussar när vi skulle fara. Längtar så mycket till vi har en liten...

1 vecka

| Postat i: IVF-kliniken
0
Nu är det en vecka kvar tills jag förmodligen får min mens, hoppas att jag inte får den. Men vet att den alltid kmr :/ iallafall på dag nr 1-3 ska jag ta det första blodprovet och sedan tror jag det var mellan 23-25, är inte riktigt säker är på jobbet så har inte papperet fram för mig. Men då får vi iallafall påbörja utredningen snart! Hoppas att få brevet snart så jag får veta datum. Hoppas bara dom har lite spelrum så man hinner ta ledigt från jobbet..