Samtal med doktorn

| Postat i: IVF-kliniken
1
Hade mitt samtal med doktorn igår, för det första så ringde han 1 1/2 timme efter vår bokade tid. Sen vet jag inte varför man behöver ha ett samtal med läkaren före ett nytt IVF han sa ju inte så mycket som jag inte redan visste. Det blir byte från Gonal-f till Menopur, eftersom jag hade många äggblåsor som var så små, så tyckte han det är bättre om man får mindre äggblåsor men större. 

Sen så har jag beställt medicinen skulle ta 3-5 dar, jag är dok väldigt orolig att medicinen inte kommer före mensen. Ska få mens på måndag den 5/5. Och jag vet inte om Apoteket räknar att leverera på röda/helgdagar. Så isånafall får vi vänta till Juni, vilket skulle kännas väldigt surt! Då jag bett dom på kliniken att skriva ut medicinen tidigare typ 1000 ggr och dom vägrat. 

Men nu tänkte jag försöka sluta deppa och önska er alla en trevlig Valborgs :)
Hittills till Samtal med doktorn


Dujaghanvi

Hoppas verkligen inte Apoteket sätter käppar i hjulet nu! Håller tummarna! Finns det inget annat apotek du kan åka till annars?!

Svar: Hoppas inte jag heller. Näe har beställt till apotekt i stan men det tar vissa dar då det är beställning/kylvara. Men om mensen kommer tidigare tänkte jag ringa och se hur långt medicinen kommit och se om jag får hämta där istället :)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://dujaghanvi.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: