Sista jobbpasset

| Postat i: Gravid med Alvin
1
Sista jobbpasset är nu gjort! Nu är det bara att invänta lillen<3

När jag kom till jobbet mötes jag av denna fina blöjtårta. Tack alla fina kollegor<3

Längtar

| Postat i: Gravid med Alvin
1
Har nedräkning på arbetspass, 2 stycken kvar! Imorgon 8-20 och 7-12 på tisdag, sen får jag vila tills lillen kommer. Skönt ska det bli, känner ett tryck neråt varje gång jag reser mig upp och magen börjar bli tung. 

Ikväll så har vi hälsat på Vickan, Ola och lilla Arvid. Så söt han är, får en att längta ännu mera. Hoppas det inte är allt för långt bort tills vår kommer. 


Vecka 35

| Postat i: Gravid med Alvin
1
Idag går vi in i vecka 35 (34+0). Vågen stod på +14kg, förra vecka var det +12 antingen har lillen lagt på sig massor med hull eller så är det julmaten :P Har lite svårt att sova ibland, det kommer och går. Julafton vaknade jag 7.15 när jag hade chansen att sova till 09 och idag vakna jag 4.30 då jag också hade sovmorgon till 09. Mindre lagomt kul när man jobbar 11-20.30, hoppas bara jag håller mig vaken idag...
Sen så har jag varit sjukt trött alla dessa juldagar. Den 23:e jobbade jag delad tur och hela dagen hade jag ont i magen och kände ett tryck ner mot underlivet. Direkt jag skulle ta mig från sittandes till ståendes gjorde det ont. Och igår så blev magen stenhårt och jag kände av massa sammandragningar när vi var hos Fanny och Simon, sen när jag kom hem hade jag så ont i ryggen. Blir lite nervös att han ska komma snart. Ska ta och packa BB-väskan så vi är redo när det sätter igång.