Vecka 35

| Postat i: Gravid med Alvin
1
Idag går vi in i vecka 35 (34+0). Vågen stod på +14kg, förra vecka var det +12 antingen har lillen lagt på sig massor med hull eller så är det julmaten :P Har lite svårt att sova ibland, det kommer och går. Julafton vaknade jag 7.15 när jag hade chansen att sova till 09 och idag vakna jag 4.30 då jag också hade sovmorgon till 09. Mindre lagomt kul när man jobbar 11-20.30, hoppas bara jag håller mig vaken idag...
Sen så har jag varit sjukt trött alla dessa juldagar. Den 23:e jobbade jag delad tur och hela dagen hade jag ont i magen och kände ett tryck ner mot underlivet. Direkt jag skulle ta mig från sittandes till ståendes gjorde det ont. Och igår så blev magen stenhårt och jag kände av massa sammandragningar när vi var hos Fanny och Simon, sen när jag kom hem hade jag så ont i ryggen. Blir lite nervös att han ska komma snart. Ska ta och packa BB-väskan så vi är redo när det sätter igång. 
Hittills till Vecka 35


Hanna

Antagligen är det onda bebis som fixerar sig :).Så himla fin du är!
Kram på dig och god fortsättning!

Svar: Jag har funderat på om det kanske är så att han har fixerat sig, hoppas BM kan känna när vi ska dit den 2/1 :D tack snälla du<3 detsamma!
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://www.nouw.com/drommenomettbarn



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: