Helgen som varit

| Postat i: Allmänt
1
Helgen som varit har varit bra och dålig. Bra för att jag varit ledigt och haft tjejkväll med fina vänner, myst med mannen och planera inför eventuellt resa till London.
 
Det dåliga är att vi fick punka på bilen :( Så måste köpa 4 nya däck (då Robin sa att dom andra var i dåligt skick) så bara att punga ut 5 000 kr. Typiskt, sen måste vi göra service på bilen till sommaren så de kostade ca 3 500 kr, så känns som att vi kanske inte kan åka till London. Lite surt när jag såg så framemot det. Men kanske bli en sista minuten istället, vi får se :)
 
Fick förövrigt mitt barnlängtan smycke, så fint det är och passar perfekt till mitt Thomas Sabo halsband.
Bild på smycket finns i tidigare inlägg, försökt ta kort på mitt men blev så dålig bild.
 

Hur jag hanterar bebisar och gravida i min tillvaro

| Postat i: Barnlängtan
3
Hur jag hanterar bebisar och gravida i min tillvaro, fick fråga i ett tidigare blogginlägg så tänkte skriver ett inlägg om detta. 
 
Bebisar: Är absolut inte jobbigt för mig, jag älskar barn och har alltid gjort det. Dok så önskar jag alltid att dom små barnen skulle vara mina. Men jag vet att på ett eller annat sätt så kommer vi att få ett barn. 
 
Gravida: Gravida personer är det som är jobbigt för mig, det är nog att dom får uppleva det som jag kanske aldrig kommer att få uppleva - en graviditet. Och att dom flesta klagar väldigt mycket på sin graviditet, säger inte att alla gör det, men många gör det. Och jag anser att om man har turen att få vara gravid ska man uppskatta sin graviditet. Jag har själv lova mig själv att INTE klaga. Jag kommer verkligen att uppskatta om jag får chansen att vara gravid. 
 
Sen är det ju väldigt olika hur jag mår kring barn och gravida, ibland klarar jag inte av nåt, oftast när vi har fått bekräftat att det inte blev nån bebis denna månad, mår jag som dåligast. Men överlag är det som jag skrev ovanför som jag mår när jag träffar bebisar och gravida. 
(bild från instagram)
 

Barnlängtans smycke

| Postat i: Barnlängtan
1
Har just beställt ett barnlängtanssmycke från barnlängtan
Så här fint är det, beställde med karbinhake och hoppas att det passar mitt tomas sabo halsband.
(bilden kommer från barnlängtan)