Hur jag hanterar bebisar och gravida i min tillvaro

| Postat i: Barnlängtan
3
Hur jag hanterar bebisar och gravida i min tillvaro, fick fråga i ett tidigare blogginlägg så tänkte skriver ett inlägg om detta. 
 
Bebisar: Är absolut inte jobbigt för mig, jag älskar barn och har alltid gjort det. Dok så önskar jag alltid att dom små barnen skulle vara mina. Men jag vet att på ett eller annat sätt så kommer vi att få ett barn. 
 
Gravida: Gravida personer är det som är jobbigt för mig, det är nog att dom får uppleva det som jag kanske aldrig kommer att få uppleva - en graviditet. Och att dom flesta klagar väldigt mycket på sin graviditet, säger inte att alla gör det, men många gör det. Och jag anser att om man har turen att få vara gravid ska man uppskatta sin graviditet. Jag har själv lova mig själv att INTE klaga. Jag kommer verkligen att uppskatta om jag får chansen att vara gravid. 
 
Sen är det ju väldigt olika hur jag mår kring barn och gravida, ibland klarar jag inte av nåt, oftast när vi har fått bekräftat att det inte blev nån bebis denna månad, mår jag som dåligast. Men överlag är det som jag skrev ovanför som jag mår när jag träffar bebisar och gravida. 
(bild från instagram)
 
Hittills till Hur jag hanterar bebisar och gravida i min tillvaro


C

Kände likadant. Barn vet man ju att man kommer få på ett eller annat sätt medan en graviditet var något man önskade men inte alls kunde vara säker på. Hoppas ni kommer få uppleva en graviditet.

Svar: Så bra att få veta av nån annan som känt likadan, hade nämligen ett bråk för ett tag sen med en vän som tyckte jag skulle glädjas med mina gravida vänner? Tycker det är helt absurt att säga så till en barnlös..tack så mycket det värmer :)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://spyor.blogg.se
LindaViola - mamma till två!

Visst är det en påfrestning att vara gravid men jag tycker precis som du säger att många gravida klagar väldigt mycket. Ibland känns de som de utnyttjar situationen till att klaga lite extra. Själv har jag knappt klagat alls, det är nu på slutet som det börjar bli tungt och psykiskt påfrestande att bara gå och vänta. Men å andra sidan så hör det till det också. Jag tycker det har varit fantastiskt att vara gravid så håller alla tummar jag kan för att du skall få uppleva det :).

Svar: Jo precis sen när dom klagar inför folk, okej om man sitter hemma och klagar med sin man. Men man vet ju inte alltid vilka som inte kan få barn så då borde man tänka lite :P tack så mycket, hoppas jag också :)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://lindaviola.blogg.se/
Sara

Jag kan tycka att det är lite jobbigt med gravida ibland, som att jag blir avis, men mest är jag så fascinerad av det som de går igenom och frågar mycket.
Samma med barn, älskar barn och bebisar, blir alltid den som går och bär på andras bebis när vi är på besök, ses nog som en lektant också. :P


URL: http://langtanefterbebis.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: