Jag lever..

| Postat i: Allmänt, Barnlängtan
0
Tänkte bara checka in här och säga att jag lever. Har inte så mycket att blogga om nu framtills start av eventuellt IVF. Idag vara jag och mannen och åt middag med mina föräldrar och min bror, efteråt gick vi en sväng på stan. Gick in på Cubus sen kom jag på mig själv att stå på barnavdelningen :P haha, kunde inte motstå var tvungen att kolla på allt sött. Hoppas snart det är vår tur...Har förövrigt hitta en nya sida som jag är så kääär i. Dom finaste bebiskläderna. Nätbutiken heter Next.
Här är några finfina kläder därifrån :)
(klicka för större bilder)

När längtan blir för stor

| Postat i: Barnlängtan
1
Ibland vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag tänker för mycket, alldeles för mycker på barn. Oftas som jag skrev tidigare börja jag tänka mycket på det när jag ska sova eller när jag jobbar natt. Jag trodde verkligen att 2014 skulle bli vårt år, men när året börja med ett inställt IVF så tappade jag tron. Nu tvivlar jag på att vi någonsin kommer att bli biologiska föräldrar. Vi kanske blir adoptiv föräldrar med då är det flera år kvar till vi får vårt barn. Självklart skulle jag älska ett adopterat barn lika mycket som ett biologiskt, men man gör ju alltid allt för att få ett biologiskt. Jag hoppades verkligen på att få ett barn innan 2015, men just nu känns det inte möjligt. Det är tråkigt, väldigt tråkigt. När man ser vänner runtomkring genomgå graviditet och sedan när dom fått sitt barn och vi står kvar på samma ruta och stampar. Det känns väldigt orättvist. Varför ska det vara så här för oss? Varför just oss?
Näe nu ska jag faktiskt försöka rycka upp mig och festa i helgen för engångs skull.
Bjuder på finfina bebiskläder från H&M
(klicka för större bilder)

Svar på samtal

| Postat i: Allmänt, IVF-kliniken
0
Ringde som sagt till IVF kliniken igår eftersom jag är oroligt att det blir samma vis nästa månad ang. levaxin dosen. Hon hade inte något direkt svar sa bara "vi kan inte göra behandling på någon som inte är medicinskt redo" kändes som att få en käftsmäll. Det förstod jag att hon skulle säga men jag ville mest veta vad högsta dosen är, men de svara hon inte ens på. Så jag googlade och max dos på tabletterna är 200 mg och jag har 75 mg och har höjd 25 mg varje gång som dom tagit nytt prov. Så finns ingen garanti när vi får göra IVF, känns väldigt tråkigt och typiskt min otur. 
(klicka för större bild)
 
Slänger in en bild på mig när jag var och träna igår, ska försöka träna lite oftare nu. Förrut tränade jag ganska ofta, flera ggr i veckan men när vi fick en allvarlig sjukdom inom familjen i November har jag knappt tränat. Så ska försöka skärpa mig nu.