Vecka 13, utlandet och missförstånd

| Postat i: Gravid med Alvin
14
Känner på mig redan nu att detta inlägg kommer att bli långt då det hände en grej i går som sabbade till det lite. 

Men vi börjar med att nu är det vecka 13 (12+1) härligt att tiden går så fort. Känns som att snart är vi halvvägs. Dok så har jag svårt att sova vaknar oftast till vid 6-7 tiden, men som tur är kan jag alltid somna om :) sen är alla ställningar i sängen oskönt, sover varje natt med en extra kudde som jag håller om, men börja känna att jag behöver en längre kudde, alltså en gravidkudde för jag vill alltid ha den mellan benen och hålla om den samtidigt. Så det blir lite svårt. :P 

Nu till utlandet, vi far om några timmar! Börja bli lite nervös, är alltid lite nervös när vi ska flyga. Men det ska nog gå bra. Vi får se om det blir några inlägg, det stod att hotellet skulle ha gratis wifi, men vi får se annars kommer det inget inlägg föränn 3/8.

Till missförståndet det största missförståndet har hänt. Och inget kul missförstånd heller känns som allt med bloggen är lite förstört då jag inte ville att det skulle bli så här...Min kompis Ida skrev i våran kompisgrupp som vi har på Facebook "grattis Emelie, vi önskar er all lycka i framtiden" och jag tänkte ursäkta uttrycket "vad fan, vem har glappat?" Då endast Sofia och Linnea vet om att jag är gravid och jag tänkte berätta på vår kommande tjejkväll. Men tydligen så vart det lite missförstånd då tydligen en läsare här från bloggen är kompis med Ida och hade varit där och sett vårt bröllopskort på Idas kyl och ja sagt att hon följer min gravidblogg. Och då antog Ida att jag sagt till alla utom henne, därför att hon skrev i gruppen. Det känns väldigt bittert att det blev så här, men Ida fick bort inlägget och endast Fanny har smsa mig och sorry Fanny jag dissar ditt sms så länge för jag vet inte hur jag ska göra. Känns väldigt surt att måsta berätta på ett sätt man inte ville. Men vi lämnar det just nu i luften när vi far snart och jag orkar inte med massa drama. 

Men en punkt till er som läser bloggen som bor i närheten av skellefteå, jag ber er att inte berätta för alla om min blogg. Bloggen har jag för att jag kunde skriva och vår behandling och tidigt i min graviditet. Men vi får se hur det blir nu med bloggen känner mig osäker på allt då detta har hänt börja man fundera på vem som läser ens blogg.

Men vilka är ni som läser och vars bor ni?

30%

| Postat i: Gravid med Alvin
0
Nu har det gått 30% av graviditeten. Helt sjukt fort det har gått, är så tacksam att jag fått chansen att få vara gravid. Imorgon är det vecka 13! Och på lördag drar vi till Turkiet :) ska bli mysigt att få gå på stranden med min lilla kula<3
Idag var vi på lindex, dom hade halva rea priset så köpte 2 mössor till bebis. Dok så var den ena inte på rea visade det sig när jag kom till kassan. Men köpte den endå, dom är ju så söta :)

Dålig uppdatering

| Postat i: Gravid med Alvin
2
Det kommer nog att bli lite dålig uppdatering nu på sommaren. Man hinner inte riktigt med allt man vill fastän man har semester. Och på lördag åker vi till Turkiet och kommer hem den 3/8,så då blir det nog inte så mycket uppdatering dok så ska vi ha wifi på hotellet. Men man vill ju njuta av utlandet och inte sitta vid telefonen hela tiden, men kanske slänger in ett inlägg då :) 

Idag har vi varit på stranden, sedan varit i stan sen 17 kom just hem. Har handlat mama shorts, då jag insåg att alla mina är för tajta sen fick bebisen sig ett klädes set. Sedan besöka morfar och minigolf med mamma,pappa,lillebror och Robia (lillebrors fästmö) sedan veckohandla! Phuu vilken dag så nu håller vi på att göra varma mackor sen ska vi se New girl.

Kolla hur mycket min mage har börja puta!! Har gått upp 1 kg, som jag sa så pendlar min vikt alltid så i fredags hade jag gått ner 1/2 kg.