Dålig uppdatering

| Postat i: Gravid med Alvin
2
Det kommer nog att bli lite dålig uppdatering nu på sommaren. Man hinner inte riktigt med allt man vill fastän man har semester. Och på lördag åker vi till Turkiet och kommer hem den 3/8,så då blir det nog inte så mycket uppdatering dok så ska vi ha wifi på hotellet. Men man vill ju njuta av utlandet och inte sitta vid telefonen hela tiden, men kanske slänger in ett inlägg då :) 

Idag har vi varit på stranden, sedan varit i stan sen 17 kom just hem. Har handlat mama shorts, då jag insåg att alla mina är för tajta sen fick bebisen sig ett klädes set. Sedan besöka morfar och minigolf med mamma,pappa,lillebror och Robia (lillebrors fästmö) sedan veckohandla! Phuu vilken dag så nu håller vi på att göra varma mackor sen ska vi se New girl.

Kolla hur mycket min mage har börja puta!! Har gått upp 1 kg, som jag sa så pendlar min vikt alltid så i fredags hade jag gått ner 1/2 kg.
Hittills till Dålig uppdatering


Axsson

Fin! Min mage är inte långt efter :P har också köpt både mammajeans och shorts. Så skönt!!

Svar: Tack :) så härlig att veta att man inte är den enda som fått mage tidigt :) jo det är ju så skönt, äntligen kan man andas när man har byxor på sig! :)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://rockamommy.blogg.se
C

Snart kommer magen skjuta iväg! Hoppas ni får en härlig resa <3

Svar: Jag hoppas det, längtar tills magen syns mer :) tack, hoppas jag också :)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://spyor.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: