Vecka 13, utlandet och missförstånd

| Postat i: Gravid med Alvin
14
Känner på mig redan nu att detta inlägg kommer att bli långt då det hände en grej i går som sabbade till det lite. 

Men vi börjar med att nu är det vecka 13 (12+1) härligt att tiden går så fort. Känns som att snart är vi halvvägs. Dok så har jag svårt att sova vaknar oftast till vid 6-7 tiden, men som tur är kan jag alltid somna om :) sen är alla ställningar i sängen oskönt, sover varje natt med en extra kudde som jag håller om, men börja känna att jag behöver en längre kudde, alltså en gravidkudde för jag vill alltid ha den mellan benen och hålla om den samtidigt. Så det blir lite svårt. :P 

Nu till utlandet, vi far om några timmar! Börja bli lite nervös, är alltid lite nervös när vi ska flyga. Men det ska nog gå bra. Vi får se om det blir några inlägg, det stod att hotellet skulle ha gratis wifi, men vi får se annars kommer det inget inlägg föränn 3/8.

Till missförståndet det största missförståndet har hänt. Och inget kul missförstånd heller känns som allt med bloggen är lite förstört då jag inte ville att det skulle bli så här...Min kompis Ida skrev i våran kompisgrupp som vi har på Facebook "grattis Emelie, vi önskar er all lycka i framtiden" och jag tänkte ursäkta uttrycket "vad fan, vem har glappat?" Då endast Sofia och Linnea vet om att jag är gravid och jag tänkte berätta på vår kommande tjejkväll. Men tydligen så vart det lite missförstånd då tydligen en läsare här från bloggen är kompis med Ida och hade varit där och sett vårt bröllopskort på Idas kyl och ja sagt att hon följer min gravidblogg. Och då antog Ida att jag sagt till alla utom henne, därför att hon skrev i gruppen. Det känns väldigt bittert att det blev så här, men Ida fick bort inlägget och endast Fanny har smsa mig och sorry Fanny jag dissar ditt sms så länge för jag vet inte hur jag ska göra. Känns väldigt surt att måsta berätta på ett sätt man inte ville. Men vi lämnar det just nu i luften när vi far snart och jag orkar inte med massa drama. 

Men en punkt till er som läser bloggen som bor i närheten av skellefteå, jag ber er att inte berätta för alla om min blogg. Bloggen har jag för att jag kunde skriva och vår behandling och tidigt i min graviditet. Men vi får se hur det blir nu med bloggen känner mig osäker på allt då detta har hänt börja man fundera på vem som läser ens blogg.

Men vilka är ni som läser och vars bor ni?
Hittills till Vecka 13, utlandet och missförstånd


Anna

Vad surt att det blev ett sådant missförstånd, råkade sj ut för det, svärmor gick ut på fb och berättade för alla trots vi bett henne att inte göra det. Nåja.

Jag bor nere i Skåne med min sambo och våran 3 månaders bebis. Började läsa din blogg innan er första ivf har jag för mig.


Svar: Jo det är lite synd...Men ojdå det var ju lite värre än för mig! Att rent skriva det på facebook :/ Alltså min kompis gjorde ju det men det var i vår privata tjejgrupp. Men ingen verkar har hunnit läsa inlägget då jag bara fått ett sms.
Så roligt att du läst min blogg så länge :)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://minvantanpadig.blogg.se
Moa

Vad tråkigt att det blev så! Jag heter Moa och bor utanför Göteborg. Hittade till din blogg strax innan du blev gravid och gick in i v. 12 igår fredag med vårt andra barn så det är kul att följa när jag är bara en vecka efter dig :)

Svar: Jo tyvärr blev det så :/ Så roligt att du är en vecka efter mig :)
minlangtanefterdig.webblogg.se

Sara

Hej! Sara heter jag och bor i Göteborg. Började läsa din blogg i våras tror jag. Jag och min sambo väntar på att få börja med IVF. Har kommenterat några ggr förrut.

Vad tråkigt att det blev ett sånt missförstånd. Jag själv har valt att vara ganska anonym med min blogg och har även bett mina vänner att inte berätta för andra om min blogg.

Kram på dig och ha en underbar semester!

Svar: Hoppas ni får börja med ert IVF snart :)Jo känns som att man kanske skulle ha varit anonym, men nu blev det som det blev och det går inte att ändra på :/

Tack, detsamma :)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://langtanefterbebis.se
C

Trist med missförstånd. Man vill ju görna berätta ett sånt lyckobesked själv. Jag läser alltid här men jag bor ju i Sundsvall så det är en bit bort :) Kram

Svar: Jo man vill ju det, men ingen verkar ha reagerat så mycket. Då jag endast fått ett sms..Så kanske inte så många som hann läsa. Kram.
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://spyor.blogg.se
Mirakelbarnet

Emma heter jag, har följt din blogg i ett par månader. Bor i Falkenberg och bloggade tidigare under namnet "kampenomettbarn"

Svar: Hej, så roligt att du läser. Jag läser din blogg också =)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://mirakelbarnet.vimedbarn.se
Dujaghanvi

Anna här. Bor i Sthlm och började läsa din blogg när jag letade ivf-bloggar när vi själva varit uppe i ivfandet.

Svar: Hej :) jag läser din blogg också, roligt att du läser min =)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://dujaghanvi.blogg.se
Axsson

My här. Bor i Norrköping och har följt din blogg till och från men nu hittade jag tillbaka igen och är ju inte långt efter dig. 11+3 idag :)
Jag har ju min blogg helt anonym. Men tänker att jag ska outa mig efter rul.

Svar: Hej! Så roligt att du följer mig. Jag följer din blogg också. Det var en väldigt smart ide önskade lite grann att jag varit anonym, så detta inte hade hänt :/
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://rockamommy.blogg.se
Marita

Marita bor i Skåne. Trist att det läckt ut hoppas du fortsätter blogga. Vill ju följa dig nu . Ha en fin resa. Kram

Svar: Jo det är lite synd, jag kommer att fortsätta blogga. =)
minlangtanefterdig.webblogg.se

Minna

Hej. Minna heter jag, bor i Finland och väntar 3:dje barnet och är nu i vecka 7+0. Tycker att det är roligt att läsa bloggar med andra som är gravida och ska få barn nära oss. Har följt med i en massa bloggar när jag har väntat mina två första barn också :)

Svar: Så roligt med 3:dje barnet =) Vi önskar oss 2 eller 3 barn, får hoppas man får uppleva minst en graviditet till.
minlangtanefterdig.webblogg.se

sara

Hej! Sara heter jag och läser din blogg ibland :). Blir i jönköping och försöker få ett plus och funderar på en utredning och ivf :)

Svar: Hej! Så kul att du har hittat hit, det är bara att kommentera eller maila om du funderar om nåt ang IVF.
minlangtanefterdig.webblogg.se

Angelica

Hej

Heter Angelica Tinggård och bor i Kalmar. Kommer ursprungligen från Örnsköldsvik. Jag hamnade på din blogg av en ren slump via en annan blogg om IVF. Lycka till på din resa

Svar: Hej, tack så mycket! Roligt att du läser :)
minlangtanefterdig.webblogg.se

Maja

Hej! Jag heter Maja och är själv gravid med vårt första barn, vi bor i Umeå. Det tog oss ett tag att bli gravida och speciellt i början oroade jag mig massor och då var det skönt att hitta en blogg där den som skriv var ca en vecka före oss. Sedan har jag fastnat :)
Tråkigt med sånna missförstånd! Vi har ännu inte berättat för någon då vi jobbar på olika håll i sommar och vi inte velat berätta förtidigt.
Hoppas du ändå kan njuta av semestern!

Svar: Hej! Så roligt att du är gravid =) Jo det blev lite tråkigt men sånt man får ta om man inte är anonym..Ang den andra kommentaren du skrev så syns inte mail adressen för andra endast jag som kan se den ;)
minlangtanefterdig.webblogg.se

Sandra

Hej, Jag heter Sandra och är från Göteborg. Jag har följt din ivf resa sedan i våras och det är kul att hänga med på din resa då vi själva gjort ivf och vårt första försök var den 16/5!. Så vi är exakt lika i vår graviditet och det är så roligt att följa någon annan som är gravid på exakt samma dag. Hoppas du har en bra semester!

Svar: Hej! Åh så roligt att du också är gravid på exakt samma dag också =) Tack,detsamma.
minlangtanefterdig.webblogg.se

Hanna

Jag heter Hanna och bor i Halmstad.Går in i vecka 22 på imorgon :).Började följa alla bloggar jag kunde när det visade sig vara svårt för oss att bli gravida.I min egen blogg var jag anomym tills i förra veckan just för att slippa såna missförstånd,jättetråkigt :(.
Men även om ni såklart ville berätta det på ert vis så är det ju ändå så att ni VÄNTAR BARN!Och det är ju det som är det fantastiska :).Det andra kommer blekna med tiden <3.Kram på dig!

Svar: jo, jag ångrar lite att man inte var anonym tills man ville gå ut med det. det har faktiskt bleknat =) kram!
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://nattstad.se/drommenomettbarnNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: