Helgen

| Postat i: Gravid med Alvin
1
Helgen har innebärt 2-dagars på stadsfesten. En festival i vår stad med tivoliområde, ett annat område med mat, öltält och på kvällen artister. Vi köpte 2-dagars när jag visste att jag var gravid och jag trodde det skulle vara kul att gå endå då jag gått på kvällen dom senaste 5 åren. 

Men idag ångrar jag mig bittert, hade räckt med en dag. Fredagen gick bättre då var det mindre folk på området och vi var i det uppvärmda tältet. Igår var det betydligt mycket mera folk det var fortfarande lika kallt som fredagen, men vi var i tältet vid älven och det var sjukt kallt! Sen gick vi upp och ner för älven backen typ 10 ggr = värk! Så det blir nog inge mer att fara på någon fest nykter, har alltid tyckt att det varit sjukt tråkigt! 

Sen igår så berätta Robin för 2 av sina vänner att vi ska ha en bebis, kändes rättvist då jag sagt till 3 av mina arbetskollegor/vänner. Sen så vet mina föräldrar och min bror med fästmö om det också. Robins föräldrar kommer vi att vänta med att berätta för tills vi kommer tillbaka från utlandet eftersom Robins mamma är en väldigt orolig person. Sen så fick jag höra av mina arbetskollegvänner att det är många på jobbet som diskutera om jag är gravid, får hoppas dom inte frågar mig då jag suger på att ljuga. 

Sorry för det långa inlägget.

V.9

| Postat i: Gravid med Alvin
0
Redan vecka 9! Känns som att tiden går fort om 2 veckor får jag äntligen semester ska bli skönt. Känns lite jobbigt då jag enbart har nätter framtills dess och jag har börja bli sjukt trött när jag jobbar natt :/ Men får ta och stå ut...

Förövrigt så har det gått 20,4% av graviditeten. Och Emby ska vara stor som en jordgubbe. Och embryo perioden är över så nu bär jag på ett foster. Då kanske vi får komma på nåt nytt att kalla Emby då vi kallat det pga  att det varit ett embryo. 

Blogg synas

| Postat i: Allmänt
0
Min blogg kommer förmodligen synas imorgon 11.30-12.00.
Hoppas några nya läsare hittar hit :)