Helgen

| Postat i: Gravid med Alvin
1
Helgen har innebärt 2-dagars på stadsfesten. En festival i vår stad med tivoliområde, ett annat område med mat, öltält och på kvällen artister. Vi köpte 2-dagars när jag visste att jag var gravid och jag trodde det skulle vara kul att gå endå då jag gått på kvällen dom senaste 5 åren. 

Men idag ångrar jag mig bittert, hade räckt med en dag. Fredagen gick bättre då var det mindre folk på området och vi var i det uppvärmda tältet. Igår var det betydligt mycket mera folk det var fortfarande lika kallt som fredagen, men vi var i tältet vid älven och det var sjukt kallt! Sen gick vi upp och ner för älven backen typ 10 ggr = värk! Så det blir nog inge mer att fara på någon fest nykter, har alltid tyckt att det varit sjukt tråkigt! 

Sen igår så berätta Robin för 2 av sina vänner att vi ska ha en bebis, kändes rättvist då jag sagt till 3 av mina arbetskollegor/vänner. Sen så vet mina föräldrar och min bror med fästmö om det också. Robins föräldrar kommer vi att vänta med att berätta för tills vi kommer tillbaka från utlandet eftersom Robins mamma är en väldigt orolig person. Sen så fick jag höra av mina arbetskollegvänner att det är många på jobbet som diskutera om jag är gravid, får hoppas dom inte frågar mig då jag suger på att ljuga. 

Sorry för det långa inlägget.
Hittills till Helgen


C

Ja att dra ut som gravid är inte så kul. Man har en bild av att det ska funka ändå men näe.. Mysigare och bekvämare att bara mysa med magen och tänka på att man aldrig är ensam ;) Spännande det är att börja berätta :D kram

Svar: Ja precis! Mycket skönare att ligga hemma i mjukisar och trycka chips :D ja det är roligt att berätta men få lite ångest att det är för tidigt men nu har vi berättat för dom vi ville, sen får resten veta när det börja synas ;)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://spyor.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: