RD 10

| Postat i: IVF nr 1
0
Idag är det ruvardag 10, känns som att tiden går snabbare och snabbare. Har ruvat halva tiden nu, eller lite mer är ju bara 9 dar till testdag men hinner bara ruva 8 dar till för kommer att testa på morgonen :)) 

Tänkte föresten berätta att på ruvardag 7, i fredags 28/3 så när jag skulle gå och lägga mig på morgonen (hade jobbat natt) så stack det till i vänster sida på magen i några sekunder. Har läst att det kan vara ägget som fastna, hoppas på det iallafall :) 

Födelsedagsfika

| Postat i: Allmänt
0
Idag hade vi födelsedagsfika för min man som fyller 23 år imorgon! 
Här kommer bilder på det vi bjöd på, allt är gjort av mig :)
(klicka för större bilder
På bilderna är det; Smörgåstårta, Nyttig smörgåstårta, blåbärsrutor, kanelbullar och en tårta med hallon och choklad-fyllning.

RD 7, tjuvtesta?

| Postat i: IVF nr 1
2
Har ett litet dilemma som ni som gjort IVF kanske kan hjälpa mig med? Jag har ju som sagt testdag 9:e April, så det menas alltså att jag ska ruva i 18 dar! Vilken känns sjukt länge...så jag undrar är det värt att tjuvtesta? Och när kan man isånafall göra det? Har hört att man kan få felaktigt svar om man testat före 10 dar efter ovitrelle sprutan, men nu är det 10 dar sedan jag tog den. Har även BIM den 5:e April, så tänkte kanske testa då om mensen håller sig borta. Eller vad tror ni? Hjälp mig tack, att få schack på mina tankar :P