RD 7, tjuvtesta?

| Postat i: IVF nr 1
2
Har ett litet dilemma som ni som gjort IVF kanske kan hjälpa mig med? Jag har ju som sagt testdag 9:e April, så det menas alltså att jag ska ruva i 18 dar! Vilken känns sjukt länge...så jag undrar är det värt att tjuvtesta? Och när kan man isånafall göra det? Har hört att man kan få felaktigt svar om man testat före 10 dar efter ovitrelle sprutan, men nu är det 10 dar sedan jag tog den. Har även BIM den 5:e April, så tänkte kanske testa då om mensen håller sig borta. Eller vad tror ni? Hjälp mig tack, att få schack på mina tankar :P 
Hittills till RD 7, tjuvtesta?


C

Tycker om den här länken http://www.nyufertilitycenter.org/ivf/embryo_transfer där kan du ju se när det börjar bli HcG i kroppen vid en graviditet. Jag tjuvtestade men det var nog först på dag 10 :)
Svårt att hålla sig

Svar: Okej, tack för länken :) jo känns väldigt svårt att hålla sig till den 9:e, blir nog att tjuvtesta ;)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://spyor.blogg.se
dujaghanvi

Jag hade också 18 dagar till testdag efter insättning, TD 4/3. Jag testade 27/2 och fick ett supersvagt streck (ruvardag 13 vill jag minnas) och tog ett digitalt 28/2, d.v.s. ruvardag 14. Hade också hört det där om ovitrellen, så jag ville vara supersäker på att den gått ur kroppen. Försök att vänta så länge du orkar, det är mitt tips, för ju längre man väntar desto mer tillförlitligt svar får du ju! :) Stort lycka till, hoppas för dig!

Svar: Jo precis, ska försöka hålla mig...men man är ju så sugen på att veta! Tack så mycket :))
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://dujaghanvi.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: