Vilken vecka?

| Postat i: Gravid med Alvin
2
Nu undrar jag vilken vecka jag är i, tänkte att ni IVF:are kanske kan hjälpa mig. Vet inte riktigt om jag har räknat rätt.

Jag läste på nätet att man kunde använda familjeliv.se förlossninguträknare och sätta in äggplock som ägglossningsdag, då fick jag fram att jag ska vara i vecka 4+1, och det borde väll stämma eftersom äggplocket/ägglossning ska räknas som vecka 2+0? Jag hade ju äggplock 16 Maj. Fick iallafall fram BF som den
 5 Februari 2015. 

Tror ni detta stämmer eller kan man bli flyttad vid ultraljud, man borde väll inte bli det då man vet exakt när bebisen blev till?

Det kanske är sant

| Postat i: Gravid med Alvin
4
Det kanske är sant att jag är gravid. Har väldigt svårt att förstår det, är det verkligen vår tur? Jag var helt inställd på ett minus och att behöva vänta över sommaren tills nästa IVF. Men istället får jag chansen att gå runt med en liten i magen<3  Både jag och Robin är megalyckliga och vi längtar så mycket. 
 
Tog ett nytt test imorse, visst är det skillnad på dom? Sedan fick jag se den där texten som jag längtat så efter!

RD 9, tjuvtest - gravid?

| Postat i: Gravid med Alvin, IVF/ICSI nr 2
9
Ja idag gjorde jag det jag kunde inte hålla mig längre...jag har tjuvtestat! 
Jag läste på ovitrelle förpackningen att man kan få felaktigt plus om man tar testet 10 dar efter sprutan och nu är det 16 dar sedan så jag tycker inte att de borde vara felaktigt. Sedan så fick jag tips om en Amerikansk sida där det står att om man har fått tillbaka ett 5-dagsodlat embryo så kan man se resultat efter 9 dar. Det är därför jag testade idag. 
OCH vad tror ni det var då?
En väldigt svagt PLUS! 
Jag kan inte tro detta, känns helt sjukt! Snälla hjälp mig, visst är detta ett plus och kan jag isånafall tro på det??

Sorry för den dåliga bilden, men fick ingen bättre bild :/