Vilken vecka?

| Postat i: Gravid med Alvin
2
Nu undrar jag vilken vecka jag är i, tänkte att ni IVF:are kanske kan hjälpa mig. Vet inte riktigt om jag har räknat rätt.

Jag läste på nätet att man kunde använda familjeliv.se förlossninguträknare och sätta in äggplock som ägglossningsdag, då fick jag fram att jag ska vara i vecka 4+1, och det borde väll stämma eftersom äggplocket/ägglossning ska räknas som vecka 2+0? Jag hade ju äggplock 16 Maj. Fick iallafall fram BF som den
 5 Februari 2015. 

Tror ni detta stämmer eller kan man bli flyttad vid ultraljud, man borde väll inte bli det då man vet exakt när bebisen blev till?
Hittills till Vilken vecka?


C

Ja man räknar äggplock som 2+0 och kan man inte fylla i ägglossningsdatum i någon app så tar man datumet för äggploch och räknar 14 dagar innan det som senaste "mensstarten". Vet att de ändrar datum i vissa landsting medan de kör stenhårt på det man fått av kliniken på andra. De ändrade inte för mig och det tyckte jag var skönt eftersom man har koll på exakt datum. Kram

Svar: Okej, tack för svar. Precis tycker inte dom borde ändra datum men då borde mitt stämma :)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://spyor.blogg.se
dujaghanvi

Jag räknade så, men fick det korrigerat av kliniken till en dag framåt. Alltså skulle ditt BF bli 6 februari. Men jag förstår ärligt talat fortfarande inte riktigt vad de menade, så i min värld har du räknat rätt ;)

Svar: Men så konstigt att dom flytta 1 dag fram :S jo i min värld har jag också räknat rätt, men vi får väll se vad dom säger :)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://dujaghanvi.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: