Vecka 27

| Postat i: Gravid med Alvin
3
Idag stog vågen på plus igen...:/ så +9 kg totalt, hoppas jag kan hålla mig på Max 12-15 kg plus. BM säger ju max 10-12...men känns som jag inte kommer att hålla mig inom den ramen. Men hoppas kan man ju alltid. Känns som lillen har haft en tillväxt i veckan, då det ser ut på kort som att jag gömmer en fotboll under tröjan. Men ni får själva bestämma vad ni tycker.
Sen fick vi vårt babyskydd igår. Självklart satt jag dit lillens dinglisar direkt :)


65%

| Postat i: Gravid med Alvin
1
Idag har det gått 65% av graviditeten och imorgon är det ny vecka också! Tycker tiden springer iväg, vilket är bra eftersom vi längtar efter lillen. Just nu sitter jag hos morfar på mina timmar börja om att jobba 15.30 och det är lite onödigt att köra hem är 2 mil enkel väg. Det är ju inte jättelång men man hinner ju knappt vara hemma innan man ska fara igen. Men iallafall på mina timmar for jag även in på HM och skulle köpa en mama t-shirt, men hittade lite till saker. Köpte mama t-shirt, blus och tröja och sen 3 bebisplagg. Allt var på rea så fyndade verkligen. Och jag köpte mama blusen och tröjan i större strl så jag har något att växa i. ;)

Sen har jag även invigt min mama jacka som min fina man köpt :) Tycker dock det fortfarande är för varm ute för den men har inget val då jag spränger mina andra jackor.

99 dagar

| Postat i: Gravid med Alvin
0
Idag är vi nere på 2-siffrigt...99 dagar tills lilleman kommer till oss. Helt galet sjukt, det är ju faktiskt inte så länge kvar. Och jag hoppas han kommer lite tidigt så vi snart får gosa med honom i slutet av Januari är han välkommen. :)

Lilleman har fått ett fin pyjamas som jag köpte på en instagram bloppis :)
Även vårt packet från lekmer har kommit dock inte babyskyddet. Bara tillbehören..men det är ju ingen brådis.