Gravidbola och ryggvärk

| Postat i: Gravid med Alvin
0
Igår så fick jag hem mitt fina gravidbola. Sonen verkade gilla när det plinga så börja han sparka.
Sen har jag världens ryggvärk! Jag har vaknat 3 nätter på en vecka av världens smärta. Jag har gråtit och måsta andas igenom smärtan från ryggen. Får ringa BM imorgon och fråga om man verkligen ska ha så ont. Känns som att det kanske är foglossning på g, annars måste det vara extrem ryggvärk. :/

Amningskudde

| Postat i: Gravid med Alvin
1
Nyss när jag vakna (har jobba natt) så kom Robin in med en present från hans mamma. Hade helt glömt att jag inte hade fått min födelsedagspresent för hon skulle vänta tills sjukpensionen kommit.
Fick en jättefin amningskudde/gravidkudde älskar mönstret :D
Ska pröva den imorrn när jag kommer hem från nattjobbet :) Men den verkar skön.

Tillägg: Idag vecka 22 (21+1) kände Robin vår son för första gången med handen på magen. Han har ju bara känt honom när han låg med huvudet på min mage tidigare. 

Vecka 22

| Postat i: Gravid med Alvin
1
Vecka 22 och vi längtar så mycket efter lilleman. Det får gärna bli Februari nu! Men det är snart bara 4 månader kvar till BF! :) känns så konstigt att han faktiskt snart är hos oss efter en sån lång kamp. Det här står det om lillen i graviditetsappen och jag tror att det stämmer på lillen att han sover när jag rör mig för alltid när jag suttit still en längre stund börjar han bubbla/sparka.
Och en bild på vecka 22, ursäkta att jag det lite sliten ut men har världens ryggvärk som väckt mig flertal gånger inatt :/