Dagarna rullar på

| Postat i: Livet som mamma
2
Dagarna bara rullar på, jag hinner knappt med! Insåg just att det inte är så länge kvar till Fanny och Simons bröllop (16/5) jag ska nämligen göra bröllopstårtorna. Känns jättekul och spännande, en jättestor ära är det. :) sen tätt inpå (30/5) är det Alvins dop. Så mycket som ska fixas med. Ska gå upp till vårt förråd och hämta ner lite grejor från vårt bröllop som vi kan använda på dopet. 

Sen måste jag ta tag i att beställa  Alvins kläder till dopet. Vi ska nämligen INTE vara traditionella och ha en dopklänning, ni får se sen vad Alvin ska ha på sig. 

Fredag

| Postat i: Livet som mamma
0
Idag så har vi inte gjort så mycket. Jag har tränat medans min mamma var ute och gick med Alvin i vagnen. Så här snygg sovstil hade han.
Imorgon ska jag på stan och fixa lite småsaker. Ska göra kopior på några bilder från när min farfar och mormor var små. Sen är det tjejfika hos Sofia, sen ska jag äta med mamma och pappa sen kommer Linn till mig på kvällen. Robin är på svensexa hela dagen och natten antar jag.


Lycka

| Postat i: Livet som mamma
1
Känner mig så otroligt lycklig och tacksam att jag fått blivit mamma. Att jag och mannen i mitt liv fick den finaste pojken som finns. Känner vissa dagar att kärleken och tacksamheten svämmar över i kroppen. Tänkt att det var Alvin som låg i min mage, att det var just Alvin som vi väntat på i så många år!