Gott nytt år!

| Postat i: Livet som mamma
0
Gott nytt år till er alla som fortfarande tittar in här, fastän jag inte uppdaterar lika ofta. 

2015 har varit det bästa året hittills, det år som min och Robins efterlängtade son äntligen föddes. Nu kommer åren att bara bli bättre när Alvin är här och berikar våra liv. 

Till alla er som forfarande kämpar, kämpa på lite till för man vet aldrig...helt plötsligt så blir just du gravid. Annars så på ett eller annat sätt så får ni ett barn i slutändan.

Bjuder på 2 fina bilder på min skatt. Översta bilden är samma dag som han föddes och den nedre bilden är från igår.

Jul

| Postat i: Livet som mamma
0
Tänkte ta och skriva lite grann om Alvins första jul. På julaftons morgon så kom Alvins farfar och farbror och åt julgröt. Sen fick Alvin lite julklappar. Sen vid 15-tiden så kom eftermiddags främmandet, Alvins mormor, morfar, morbror med familj, farmor samt gammelmormor och hennes man. Så vi var 9 stycken vuxna och 2 barn på em. En väldigt trevlig julafton med god mat och trevligt sällskap. Alvin fick på tok för mycket julklappar...lite bortskämt kanske :P sen när tomten kom på besökt så blev Alvin väldigt ängslig och börja nästan att gråta, han tog tag hårt i min hals och direkt tomten kom nära så krama han om hårt och vände sig bort från tomten. Även när Alvins morfar visade att han var tomten så såg han ändå rädd ut.
Men en vänligt trevlig julafton hade vi och Alvin. Sen har vi även träffat övrig släkt på dom andra juldagarna. Nu väntas bara det nya året och då är det inte länge kvar tills Alvins 1 årsdag (!)

10 månader

| Postat i: Livet som mamma
0
I tisdags blev Alvin 10 månader. Och jag skriver som jag alltid gör helt sjukt att det redan gått 10 månader. Känns som man nyss kom hem från bb med honom. Men iallafall så här ser det ut nu jag har jobbat sen 30/11 så Robin är ju som sagt pappaledig tills Alvin börjar förskola 22/2 men vi har ännu inte fått veta något om någon plats. Dock sa förskolechefen när jag pratade med henne om hur många timmar per vecka Alvin kommer att behöva att det är väldigt många barn som ska in i förskola efter nyår, så vi kanske måste lämna Alvin på annan ort. Hoppas bara det blir någon av dom närliggande typ på vägen till jobbet, så man slipper en omväg.

Tillbaka till Alvin 
- har 8 tänder
- har strl 74/80 i kläder 
- älskar att äta och gillar all mat (förutom  linsgryta)
- har börjat ta sovmorgon och sover till 7.30-8.30
- är ibland svår att få att sova på kvällen
- sover 2-3 gånger på dagen
- har vinkat för första gången 
- är väldigt mammig/pappig
- kryper med en väldig fart, vi har satt upp grindarna då han är väldigt nyfiken att vilja klättra i trappen
- står upp mot allt och släpper ibland ifrån med ena handen, men är för feg att släppa med den andra
- är inte så intresserad av lära gå vagnen, kan gå något steg om vi hjälper honom men han sätter sig fort ner igen och kryper iväg
- vi har satt upp vår julgran men Alvin är inte alls intresserad av granen han är mer intresserad av presenterna/jultomten och julbocken som står under granen