Inget mer bloggande

| Postat i: Livet som mamma
4
Har nu bestämt mig för att sluta blogg. Känner att bloggens syfte var att blogga om IVF:et samt graviditeten. Och nu är ju Alvin här. Kommer nog att blogga sen igen när det är dax för syskonförsök. 

Kanske kommer upp nåt inlägg då och då, hur det går med Alvin osv..
Hittills till Inget mer bloggande


Elin

Nej va tråkigt att läsa att du tänker sluta skriva. Jag började läsa din blogg i samband med att den dök upp på samma googleresultat som en blogg med samma namn som din. Jag följde dig från du var gravid i vecka 30 tror jag. Tycker det är roligt att se hur Alvin växer & vad ni hittar på.
Det är ju roligt för en själv också då bloggen blir som en dagbok över ens liv. Satt faktiskt & tittade igenom ditt bloggarkiv häromdagen & kände så stark med dig, din längtan & din otroliga glädje när du blev gravid. Vi kämpade i fyra långa år & blev gravida på naturlig väg strax innan sprutstart. Otroligt härligt :-)
Hoppas få läsa något mer i framtiden. Kram

Svar: Vad roligt att du gillat att läsa min blogg. Och grattis till erat plus<3 så underbart just före sprutstart också :D blir förmodligen att blogga igen då det är dags för syskonförsök. :)
minlangtanefterdig.webblogg.se

C

Trist! Förstår dig dock, blir ju mer som en vardagsblogg. Jag hoppas vi får ta del av syskonförsöken sedan. Kramar till er!

Svar: Ja det känns som bloggen blev så alldaglig. Kommer nog att blogga då det är dags för syskonförsök :)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://spyor.blogg.se
dujaghanvi

Förstår dig även om jag tycker det är tråkigt! Ser fram emot uppdateringar om Alvin och hoppas väntan på Alvins syskon inte blir lika lång! Kramar

Svar: Tack :) detsamma till er med syskon :) kram!
minlangtanefterdig.webblogg.se

kmp

OK, trist för oss men lycka till i framtiden!

Svar: Tack :)
minlangtanefterdig.webblogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: