Rygg till mage

| Postat i: Livet som mamma
1
Alvin har länge rulla från rygg till ena sida men igår så plötsligt hände det. Han rulla från rygg till mage! 6 veckor och 1 dag gammal. Min duktiga kille<3

Helgen

| Postat i: Livet som mamma
1
Denna helg har varit fullproppad med saker att göra (mest för min del!) 
 
Lördag
Nästan hela dagen gick till att förbereda Söndagens födelsedagsfika (Robin fyller år på tisdag). Sedan kom Alvins farmor och Farbror hit och skulle vara barnvakt medans vi skulle fara och äta 3-rätters. Hade äntligen fått göra mig fin, sminka mig, fixat håret och jag kunde ha på mig en klänning (annars har jag alltid amningskläder). Innan vi skulle fara så fick jag ångest..jag vet jag är lite löjlig, men det var jättejobbigt att lämna Alvin hemma. Fick hjärtklappning och börja gråta. Men fick gosa en liten stund innan vi for så då gick det över och vi kunde fara ut och äta. Det var skönt men jättekonstigt på samma gång. Att få äta utan att en av oss äter med Alvin på armen. 
 
Söndag
Gjort sista förberedelserna för dagens fika. Sen har fika främmandet varit här mellan 13-15. Sen nu tar vi det bara lungt innan vi ska till mina föräldrar ikväll och se Farmen finalen. 
Försökte oss på en familje bild...haha vet inte om vi blev så snygga och Alvin ser lite missnöjd ut :P

Efterkontroll

| Postat i: Livet som mamma
1
Idag har jag varit på efterkontroll hos BM. Gick bra, hon tyckte jag hade gått ner bra i vikt (tycker inte jag) men jag är ju lite petig. Skulle gärna vilja bli av med alla kilon direkt, men nu är det 7kg kvar. Och jag hoppas innerligt att jag blir av med dom snart. 

Sen hade BM den stora frågan preventivmedel. Och NEJ vi tänker inte alls skydda oss. Vi har sagt att blir det ett barn så blir det. Vi vill väldigt gärna ha ett till barn och om jag skulle bli gravid på naturlig väg nästa månad, eller om 5 månader så spelar det oss ingen roll. Och om det inte händer så kommer vi återvända till våra frysta embryon i Umeå.