Helgen

| Postat i: Livet som mamma
1
Denna helg har varit fullproppad med saker att göra (mest för min del!) 
 
Lördag
Nästan hela dagen gick till att förbereda Söndagens födelsedagsfika (Robin fyller år på tisdag). Sedan kom Alvins farmor och Farbror hit och skulle vara barnvakt medans vi skulle fara och äta 3-rätters. Hade äntligen fått göra mig fin, sminka mig, fixat håret och jag kunde ha på mig en klänning (annars har jag alltid amningskläder). Innan vi skulle fara så fick jag ångest..jag vet jag är lite löjlig, men det var jättejobbigt att lämna Alvin hemma. Fick hjärtklappning och börja gråta. Men fick gosa en liten stund innan vi for så då gick det över och vi kunde fara ut och äta. Det var skönt men jättekonstigt på samma gång. Att få äta utan att en av oss äter med Alvin på armen. 
 
Söndag
Gjort sista förberedelserna för dagens fika. Sen har fika främmandet varit här mellan 13-15. Sen nu tar vi det bara lungt innan vi ska till mina föräldrar ikväll och se Farmen finalen. 
Försökte oss på en familje bild...haha vet inte om vi blev så snygga och Alvin ser lite missnöjd ut :P
Hittills till Helgen


C

Det är så jobbigt att lämna ifrån sig i början men det blir i varje fall liiiite lättare med tiden :D Ni är jättefina tycker jag!

Svar: Ja det är lite jobbigt, vet inte hur jag ska överleva när vi ska på bröllop i maj! Blir lite mer timmar att vara bort då :/ tack :)
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://spyor.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: