9 månader

| Postat i: Livet som mamma
1
Idag blir vår fina Alvin 9 månader. Hela 9 månader, känns helt otroligt underbart att få vara mamma till vår fina son. Och att han har funnis hos oss i 9 månader, tiden går alldeles för fort.

Alvin kryper så det ryker fortfarande och han ställer sig upp mot ALLT. Gillar t.ex.  att dra sig upp mot soffbordet, tv-bänken etc. Han vill gärna klättra i våran trapp också, men det tillåts inte! 

Lite bilder på klätterapan.


Han sover från 19-20 tiden och är som en väckarklocka kl 6.30 varje morgon. Han sover på dagen mellan 2-3 gånger allt från 30 min till 2 timmar. Alltså han kan sova t.ex på morgonen 1 h, efter lunch 1 h och före middag 30 min. Som max sover han 3 timmar sammanlagt på dagen. 

Så här äter han;
Frukost - Gröt
Mellis - ex. Fruktsmoothie, rån
Lunch kl 11 - Hemmagjord barnmat
Mellis kl 14 - ex. Fruktsmoothie, rån
Middag kl 16-17 - Hemmagjord barnmat
Kvällsmål kl 18.30-19 - Välling

Vi har börja få fasta tider på måltiderna nu, förutom frukost och 1:a mellanmålet och det beror lite på att frukosten blir lite olika tider beroende på hur länge vi myser i sängen på morgonen. Alvin gillar all mat/smoothies som jag gör, vilket är jättekul. :) Han älskar att ha leverpastej, mjukost eller smör på sina rån, sen gillar han att dricka vatten också. Tror inte det finns någonting som vi gett honom hittills som han inte gillat. 

Någonting Alvin hatar är att klä av sig/ta på sig kläderna samt att byta blöja. Då blir han galen och bara skriker. Kanske är 1/10 gånger som han är lugn vid dessa tillfällen. 

Förra veckan så var det "förskole fotografering" på öppna förskolan. Blev så himla nöjd med våra kort. Beställde 5 st digitala bilder. Så man sen kan framkalla dom i den storleken man vill.  Här är korten. :)


Foto: Fotograf Sara Hällgren
www.fotografsara.se
Hittills till 9 månader


My

Han är ju så söööt!!

Svar: Tack :D
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://Joxellfamily.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: