Pulk premiär och tänder

| Postat i: Livet som mamma
1
Igår så börja det snöa massor där vi bor. Så då tog jag fram min pulka från 90-talet och skrubbade upp den. Sen när Robin kommit hem från jobbet och vi hade ätit, så blev det pulk premiär för Alvin. (Måste ta och köpa en reflexväst till Alvin men glömde det idag då vi var i stan)
Han verkade inte så jätte imponerad såg mest trött ut, även idag då vi var ute med pulkan. 

Kom på att jag glömde skriva att samma dag som Alvin blev 9 månader så stod han utan stöd. Vi var på badhuset och där har dom en skattkista i barnpoolen och Alvin brukar alltid stå och hålla i sig i den och plaska i vattnet. Men då så släppte han helt plötsligt och stod själv i några sekunder. Men han har inte gjort det sedan dess. 

Och nu tillbaka till dagens inlägg. Idag så fick Alvin 2 st tänder, så nu är han uppe i 7 st tänder. Nr 6 och 7 kom idag.
Hittills till Pulk premiär och tänder


My

Smart att fylla i en såndär :O vart hittar man sån? Google? Haha. Lovis har 8 tänder. Ploppar upp sol ogräs!

Svar: Just den där är från en födelse bok som vi fick på bb, kändes onödigt att ha 2 stycken "första boken om mig" så klippte ut den därifrån. :) sökte nu på Google "bild att fylla i bebiständer" om du scrolla en bit ner så kommer det en bild som man säkert kan lägga in i paint och ta bort siffrorna och skriva ut :) ja dom kommer ju verkligen som ogräs!
minlangtanefterdig.webblogg.se


URL: http://Joxellfamily.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: