Leos lekland

| Postat i: Livet som mamma
0
Idag blev det premiär på Leos lekland. En väldigt skeptiskt Alvin som tyckte att det inte fanns något kul att leka med. Vi satt oss tillsammans i bollhavet men det tyckte inte Alvin om han klättrade upp på mig och gjorde sitt missnöjda läte. Så vi gick upp, efter ett tag så började han krypa på småbarnsavdelning och jaga bollarna. Och han fick åka ruschkana med mig, vet inte riktigt om han tyckte om det. ;)

Alvins första halloween

| Postat i: Livet som mamma
0
Dags för Alvins första halloween. Jag ÄLSKAR verkligen halloween. Älskar att pynta huset och så brukar jag baka halloween inspirerat fika. Blev dock inget fika iår...:/ sen är det ju alltid kul att klä ut sig, om man kommer på nåt kul att vara. Vilket jag kan vara dålig på, men iår fick Alvin klä ut sig. Han fick vara en söt liten ko.
Vi for till Alvins farmor samt mormor och morfar. Och sa bus eller godis. Han fick dock inget godis, så blev bus hos farmorn och hos mormor och morfar fick han kläder och mocasiner.


Babysim avslutning

| Postat i: Livet som mamma
1
Idag var det dax för sista babysimmet. Lite tråkigt att det är över, har varit kul att bada varje söndag med Alvin och han har ju verkligen gillat det. 

Alvin fick sitt första diplom.
Sen så fick alla i gruppen en fotografering som är värd mer än babysim avgiften! Helt perfekt ska ringa imorrn och boka hoppas att få en tid någongång runt Alvins 1års dag. Presentkortet börjar gälla i januari och gäller 3 månader. Sen ingår även en förstoring i presentkortet. Så himla perfekt :) jag som ändå hade tänkt att boka en fotografering och nu fick vi en gratis :)