Sömn

| Postat i: Livet som mamma
0
Alvin har ju alltid sovit bra och det gör han fortfarande på natten. MEN han har väldiga problem att komma till ro på kvällen. Förut somna han alltid mellan 20-20.30 nu kan han ibland somna kl 23!  Han vaknar ändå alltid mellan 08-09, man kan ju tänkt att han skulle sova längre om han är upp till 23, men det gör han inte. Alltså det är ju inte så att det gör någonting om han är uppe till 23, men jag och Robin förlorar våran egentid tillsammans som vi  har mellan 20- 23 eller 00 då Robin går och lägger sig på veckodagarna. Enligt appen wonder weeks ska Alvin vara inne i en fas som gör att han kan sova dåligt. Så det kanske är så det är, hoppas att det går över snart. :)

Bjuder på en bildbomb!
Alvin och hans morfar.

Såhär sött somna han i gåstolen idag, var tvungen att ta ett kort innan jag la honom i sängen. 


7 månader

| Postat i: Livet som mamma
1
I tisdags blev Alvin 7 månader. Har börja inse att det inte är länge kvar innan jag ska börja om att jobba. Börjar att jobba 30 November och då är Robin pappaledig tills Alvin börjar på förskolan. Har inte riktigt bestämt när han ska börja på förskolan men det blir någongång i slutet på februari eller början på mars. 

Alvin kör som vanligt superfart med gåstolen. Och är och rör i allt han kommer åt. Idag upptäckte han hur man öppnar vitrin skänken. Ogillas starkt då jag har mormors bröllopsservis där i, kanske ska ta och flytta den ett tag. ;)

Babysim

| Postat i: Livet som mamma
0
I söndags var det dags för Alvins första babysim lektion. Alvins kusin Neo var också med i samma grupp. Alvin gillar ju verkligen att bada och babysimmet tyckte han var så kul. Gillade verkligen att ligga på mage i vattnet och sprattla med benen. Så glad att vi anmälde honom då han verka tycka om det väldigt mycket. :)