RUL

| Postat i: Gravid med Viola
0

Idag var det äntligen dags för RUL, en dag som vi väntat på förväntansfullt. Väldigt mysigt att se bebis i magen, barnmorskan var väldigt nogrann och gick igenom hela kroppen på bebisen. Tyvärr kunde hon inte se könet på bebisen, så är en hen just nu. Inte för det är det viktigaste med könet på barnet, är bara väldigt nyfiken av mig. :) Blev flyttad 3 dagar så BF 26/1 istället för 29:e, så är i veckan 19 (18+3) stället för (18+0).


Snart RUL

| Postat i: Gravid med Viola
0

Om 45 minuter är det dags för RUL. Är nervös, förväntansfull och allt möjlig just nu. Hoppas att allt är bra med bebisen i magen...


Växa säng

| Postat i: Livet som mamma
0

Alvin har nu fått en "ny" säng. Den är ju inte riktigt ny, är en gammeldags säng som Robin målat vit. Alvin började sova i sängen i fredags. Fredagen gick bra, då klev han inte upp en endast gång ur sängen men det tog längre tid för honom att somna. Men igår (lördag) och ikväll så har han klivit ner från sängen och sprungit runt på övervåningen, så vi har behövt gå upp några gånger för att lägga han igen. Men överlag har det gått bra.