Vecka 37 (36+0)

| Postat i: Gravid med Viola
0

Vecka 37, nu känns det som att det börja närma sig :) längtar massor, älskar att ha en stor gravid mage...men det är så opraktiskt när man ska ta hand om Alvin också, så är den alltid ivägen. Så ska bli skönt när bebis är ute och magen försvinner. Har fortsatt sömnsvårigheter, fastän jag stiger upp med Alvin 7 varje morgon så är jag ändå inte trött på kvällen. Så slutar alltid med att jag ser prison break till typ 02 på natten. Idag har jag känt ett tryck neråt , kanske har bebis fixerat sig. Få väll höra på måndag då jag ska till BM. 

Vikt: +2kg på en vecka, har förmodligen lagt på mig massa vätska. Mina ben är då svullna och jag använder stödstrumpor, dock har jag slarvat lite under jul. Sammanlagt har jag nu gått upp 20,5 kg!! Känns väll inte jättekul, men kan ju inte göra nåt åt det just nu..


Gravidfotograferingen

| Postat i: Gravid med Viola
0

I måndags på annandagen så var vi på gravidfotografering. V.36 (35+3). Blev väldigt nöjd över bilderna, trodde inte vi skulle få så pass bra bilder på oss och Alvin, då han mest sprang runt och inte ville vara med på kort. Vi passade även på att ta "förskolekort" då dom inte tar det på Alvins fsk. Alvin lyckades ju självklart hitta en tomte som han ville ha med på kort.Jul

| Postat i: Livet som mamma
0

Nu är allt jul firande över. Ganska skönt tycker jag men det har varit väldigt mysigt. Alvin verkade uppskatta julen iår, förra året var han ju så omedveten om vad det innebar. Vi har pratat mycket med Alvin om att på julafton kommer tomten med julklappar. Och vad Alvin har väntat han har suttit bredvid vår gran och varit så sugen på julklapparna. Men han har varit så duktigt på att inte röra dom.


Julafton firade vi iallafall på FM hos Robins pappa och på EM hos min bror med familj samt mina föräldrar. På EM så kom tomten på besök, Alvin blev först lite chockad. Men efter ett tag satt han i tomtens knä, han kramade honom, gav han high five, hjälpte till att dela ut julklappar och vinkade hejdå när tomten for iväg. Så vi hade en riktigt trevlig julafton.