Gå, gå och gå

| Postat i: Livet som mamma
0
Känner att jag ligger efter lite med blogginläggen. Händer så mycket som jag vill uppdatera om, men jobbar så mycket så hinner knappt blogga.

Alvin har som sagt tagit mellan 3-7 steg mellan oss sen slutet på Januari men i Lördags 20/2, så ställde han sig upp och börja gå runt på nedervåningen. Så nu går han runt lite då och då. 

Inskolning

| Postat i: Livet som mamma
0
Alvin började som sagt inskolning i måndags. Inskolningen har gått super bra. Måndagen var både jag och Robin där och Robin var där på tisdagen med Alvin. I onsdags så ville personalen att vi skulle lämna Alvin själv där så han fick vara där inskolningstiden 9-14.30 samma sak igår (torsdag) och imorgon ska han också vara där själv. Så nästa vecka så börjar han på riktigt. Allt går så bra, han leker bra, äter bra och somnar på 5 minuter på madrassen i sovrummet.

Var först lite skeptiskt till en 10- avdelnings förskola (fast den rätta termen är 6+4? Konstigt när alla vet att det ändå är 10). Men kan säga att jag är glatt överraskad av förskolan. Jättebra upplägg på gården och lokalerna. Både jag och Robin tycker om förskolan och personalen i Alvins grupp. Vi båda tycker det är synd att vi kommer förmodligen byta förskola i Augusti. Men för Alvins skull så är det ju bäst att byta så fort som möjligt. Men vi kommer nog att söka en avdelnings förskola, vi har båda blivit helt sålda på det upplägget. :)

Sen måste jag bara berätta att när jag skulle lämna Alvin på onsdagen så skulle jag stanna en liten stund innan. Och då kom det fram en pojke till Alvin och sa:
- Hej Avin 
Och sen så krama han om Alvin. Så himla sött att jag dog litegrann.

Alvins födelsedag

| Postat i: Livet som mamma
0
Kom just på att jag helt glömt bort att göra ett inlägg om Alvins födelsedag. Han fyllde i måndags den 15/2. Vi började dagen med att sjunga för Alvin när han vaknade i vår säng, sen fick han ett paket. En gitarr som spelar olika ljud, blev genast nya favorit leksaken. Varje gång han slår igång den så gungar han i takt.
Sen så var vi ute med pulkan och sedan åkte vi till Leos Lekland. Alvins kusin och fadder/gudmor följde också med.