Inskolning

| Postat i: Livet som mamma
0
Alvin började som sagt inskolning i måndags. Inskolningen har gått super bra. Måndagen var både jag och Robin där och Robin var där på tisdagen med Alvin. I onsdags så ville personalen att vi skulle lämna Alvin själv där så han fick vara där inskolningstiden 9-14.30 samma sak igår (torsdag) och imorgon ska han också vara där själv. Så nästa vecka så börjar han på riktigt. Allt går så bra, han leker bra, äter bra och somnar på 5 minuter på madrassen i sovrummet.

Var först lite skeptiskt till en 10- avdelnings förskola (fast den rätta termen är 6+4? Konstigt när alla vet att det ändå är 10). Men kan säga att jag är glatt överraskad av förskolan. Jättebra upplägg på gården och lokalerna. Både jag och Robin tycker om förskolan och personalen i Alvins grupp. Vi båda tycker det är synd att vi kommer förmodligen byta förskola i Augusti. Men för Alvins skull så är det ju bäst att byta så fort som möjligt. Men vi kommer nog att söka en avdelnings förskola, vi har båda blivit helt sålda på det upplägget. :)

Sen måste jag bara berätta att när jag skulle lämna Alvin på onsdagen så skulle jag stanna en liten stund innan. Och då kom det fram en pojke till Alvin och sa:
- Hej Avin 
Och sen så krama han om Alvin. Så himla sött att jag dog litegrann.
Hittills till Inskolning

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: