Vecka 14 (13+0)

| Postat i: Gravid med Viola
0

I måndags gick jag in i vecka 14, så snart är det dags för ny vecka igen. Har inte kunnat skriva nåt här då vårt internet är trasigt. Men nu verkar iallafall blogg.se funka.

Vecka 14. Inte så himla mycket har hänt. Har lite ont ibland i fogarna då jag stått upp ett längre tag alltså typ 1 timme eller så. Vi var på festival förra helgen och då fick jag väldigt ont. Så det är nog tur att jag inte har ett stående jobb, då kanske jag skulle få foglossning. Försöker undvika att lyfta Alvin så mycket då jag får ont i ryggen direkt.


En liten hemlighet

| Postat i: Gravid med Viola
2
 I Januari blir Alvin storebror. Är fortfarande helt chockad då jag blev spontant gravid. Enligt mina beräkningar är det BF 29 Januari. Är nu i vecka 13 (12+5).
 
Har skrivit inlägg sen vi plussa som jag kommer publicera strax. Ni skelleftebor som läser bloggen behöver ju inte berätta för alla som ni känner, kommer inte lägga ut nåt på fb och instagram föränn efter RUL. Men alla släktingar och vänner vet om det.
 
 

Gotland

| Postat i: Livet som mamma
0

Förra veckan var vi på Gotland. Åkte till Uppsala förra söndagen och sover över där på hotell. Måndagmorgon körde vi till Nynäshamn och tog färjan över till Gotland. Vi har haft en helt underbar vecka med bra väder. Dock har det ju varit lika bra väder här hemma. Men det har känts som att vara i utlandet, det är en helt annan miljö på Gotland än hemma. Det är så otroligt fint där. Vi bodde på ett annex några km från Visby innerstad. Det var inte långt från vårt rum ner till havet. Sen hade annexet en stor uppvärmd pool samt 3 så barnpooler (som tyvärr inte var uppvärmda) dom var svinkalla så dom bada inte Alvin i.

Vi har varit mycket i Visby innerstad ( ringmuren). Sen har vi varit på Kneippbyn sommar och vattenland 1 dag. Sommarlandet var kanon även om Alvin var för liten för det mesta så fanns det lite som passa han. Han åkte barn-tåg 3 gånger som han tycker var väldigt kul, var in i villa villerkulla, hoppa (kröp) lite i hoppborg samt såg Pippi teater. Pippi teatern var jättebra dom både spela teater och sjöng. Väcktes lite barndoms minnen när man fick se Pippi ;) En dag körde vi till Fårösund och tog färjan över till Fårö, besökt där Langhammars raukområde samt sudersand. När vi tog färjan hem igår så körde vi först till Stockholm och besökte vinterviken där dom har ett trädgårdscafe (blev tipsade av grannarna på annexet) sen for vi över till en park där dom har djur som man får kolla på/klappa. Alvin tyckte det var väldigt kul. Dom hade även en stor lekpark, dock inte så mycket som passar Alvin just nu. Sen mellan djurparken och lekparken hade dom en stor barnpool som barnen fick bada i. Tyvärr hade vi ju packat ner Alvins badkläder i resväskan bak i bilen, så blev inget bad.

Just nu vårt modem sönder så har inget internet till vanliga datorn, där jag har alla Gotlands bilder så kan inte publicera dom just nu.