V.10 (9+2)

| Postat i: Gravid med Viola
0

Idag har vi varit på vårt ultraljud på Norrlandskliniken i Umeå, en privatklinik. Trodde hon skulle göra VUL men sa att hon alltid kolla om hon kan se på magen först. En söt liten bebis såg hon, vi såg hjärtat som tickade och fick även höra hjärtljuden. Enligt storleken på bebisen så trodde hon jag var i v. 9+1 men det är inte helt säkert då det är ganska svårt att mäta då bebisen är så liten nu, så får ett säkrare datum på RUL. Så håller mig till det BF jag räknat ut.

 

V.10 (9+0)

| Postat i: Gravid med Viola
0

Idag är det vecka 10, det har inte riktigt sjunkit in att jag är gravid. Känns fortfarande jättekonstigt att jag kunde bli gravid på naturlig väg. Men iallafall så ska vi ju på VUL på onsdag, längtar massor. Hoppas verkligen att det är ett litet embryo med ett hjärtslag. Annars så har jag börja må bättre nu på morgonen, har inte mått dåligt sen slutet av förra veckan. Hoppas det håller i sig! :)


Sommarledig

| Postat i: Livet som mamma
0
I torsdags jobbade jag mitt sista pass och igår fick jag officiellt semester. 8 veckor av semester/föräldrapenning. Så himla skönt, börjar om 15/8 eventuellt den 16/8 har sökt ledigt den 15:e då Alvin börjar ny förskola då, så vill gärna vara med första dagen. :) I sommar kommer vi nog mest att vara hemma förutom 1 vecka då vi ska till Gotland.
Vad ska ni alla göra i sommar?