Första "förskole skadan"

| Postat i: Livet som mamma
0
Idag har Alvin skadad sig för första gången på förskolan. Jag jobbar jour så Robin ringde mig när han hämtat Alvin och berättade. Alvin hade ramlat inne på förskolan och slagit i munnen så det börja blöda, han hade blodat ner sina kläder. Men allt verkar ha gått bra endå han grät bara en liten stund. :)

En till tand

| Postat i: Livet som mamma
0
Alvin har fått ännu en tand - så nu är han uppe i 9 tänder. Och just nu är han jätte grinig, det ser ut som att han håller på att få 3 tänder samtidigt. Det lyser igenom tandköttet och det är gropigt. Sen har Alvin inte velat äta middag sen i torsdags :(  tror det har med tänderna att göra, hoppas det iallafall. 
Sen så har Alvin börjat visa vad han vill, det är så sött. När han är hungrig går han till köket och drar i sin matstol. Och när han vill gå upp på övervåningen och leka går han till trappgrinden och skakar i den.

Helgen

| Postat i: Livet som mamma
1
I fredags när Robin hämtade Alvin på förskolan så berättade dom att han hade gått utomhus. Jätteroligt, så på lördag så var vi ute på gatan och gick  litegrann.
Alvin har fått ett par fina skor av sin snälla mormor.

Sen på söndag så fick jag magsjuka. Spydde på jobbet så fick åka hem. Så Robin har fått vabba måndag och tisdag (idag) då jag inte kunnat ta hand om Alvin. Idag var det bättre med mig så var ute en stund med killarna på altanen i det fina vädret.