Gissningslek

| Postat i: Gravid med Viola
1

Tänkte köra en gissningslek, så det är bara att kommentera vad ni tror om bebisen. Så fyller jag i ett inlägg sen. Tyckte det va så kul att gissa själv sist då jag endast hade fel på 14 minuter på Alvins födelseklockslag! ;)

Så här tror jag;
Kön: Tjej
Datum: 20/1 (BF 26/1, kanske lite önsketänkande)
Tid: 23.21
Vikt: 3350gr
Längd: 49 cm
Namn: det håller jag för mig själv då tjejnamn är bestämt och pojknamn har vi 2 olika :)

Robin är inte så mycket för gissningslekar men han gissar på tjej och den 23/1


Vecka 32 (31+1)

| Postat i: Gravid med Viola
0

Vecka 32 nu, inte länge kvar att jobba nu jobbar till den 12/12. Har massor med sammandragningar varje kväll (tror jag skrivit om det förut?) och igår när jag satt vid datorn kände jag hur det ilade där nere, har för mig att jag hade samma känsla när Alvin fixerade sig. Men det känns lite tidigt för det redan, men det har ju egentligen ingenting med förlossningen att göra så nog kan bebis fixera sig nu ;) återstår att se när jag ska till BM nästa gång hur bebis ligger då. Sist låg bebis med huvudet neråt. Igår stod vågen på MINUS 0,5 kg...haha har aldrig hänt förut.


Vecka 31 (30+0)

| Postat i: Gravid med Viola
1

Vecka 31 idag, tänkte börja med att skriva om BM-besöket i onsdags. Var som sagt hos BM och allt såg bra ut.

Hjärtljud: 138
SF: 28
Blodtryck: 128/76
Blodsocker: 8,0 (gjorde sockerbelastning och då ska man ha under 10,0 för att inte ha graviditetsdiabetes)

Har massor med sammandragningar typ hela tiden. Det kan hålla i sig i timmar, igår så hade jag hela eftermiddagen/kvällen det är ju inte så att det gör ont. Men jag känner ju att det är sammandragningar magen är stenhård hela tiden. Som en basketboll. Sen så börja jag känna mig väldigt osmidigt nu, känner mig som en fet padda...kände mig lite smidigare med Alvin i magen. Idag stod vågen på +1,5 kg typiskt men jag får ta tag i vikten efter förlossningen. Kan ju inte gör nåt åt det, men det är ju inte kul att öka massor i vikt...

Just ja...tillägg igår v.30 (29+6) så kände jag att bebis hickade för första gången!