V.28 (27+0)

| Postat i: Gravid med Viola
0

Vecka 28 nu, har varit sjuk hela denna vecka Alvin också. Alvin är frisk sen igår men jag fortfarande sjuk. Hoppas det går över snart, har den värsta hostan, snuvan och ont i hela kroppen.

Men åter till graviditeten. Allt går bra vågen står fortfarande på +13kg, har stått still i 3 veckor nu så det är jag tacksam för. Känner massa rörelser och nu kan bebis sparka till så hela magen rör sig. Idag har jag börjat boa (gjorde det betydligt tidigare med Alvin) jag har flyttat om i Alvins garderob så även syskonets kläder ryms. Och just nu håller jag på att tvätta upp Alvins Bebiskläder, har ju knappt köpt något nytt till syskonet. Men det behövs ju knappt då kläderna vi hade till Alvin är könsneutrala samt att dom är i jättefint skick.


V.27 (26+1)

| Postat i: Gravid med Viola
0

Vecka 27 nu, känner att det börja närma sig snart. Är ju inte jättelänge kvar, tiden går ju allmänt fort! Har nu skickat in ansökan om graviditetspenning, har sökt från 13/12. Spännande att se om man får det, men fick ju sist och jobbar på samma ställe så tycker inte det ska vara nåt problem. Har fortsatt sammandragningar på kvällen och ont i fogarna ibland. Igår så jobbade jag 12-20 sen hade vi personalfest så for dit så kom hem 00, hade ont i ryggen hela dag/kvällen men ville ju umgås med mina kollegor men när jag kom hem hade jag så ont att jag grät. Som tur va fixade Robin värmekudde till ryggen och smärtan var imorse borta. Vikten ligger nu på +13kg

Finaste Alvin

V. 26 (25+0)

| Postat i: Gravid med Viola
0

Som vanligt är jag jättedålig på att komma ihåg att blogga på fredagar, gick i fredags in i v.26. Idag är det då v.26 (25+3). Allt är väll som vanligt förutom att jag har väldigt mycket sammandragningar, har ont i magen nästan varje kväll..inget jag hade med Alvin. Sen är jag konstant trött och bebisen lever rövare i magen, men det är så det ska vara. :) väldigt skönt att ha symtom och känna av graviditeten, känns ju inte alls som med Alvin när man knappt kände nåt var det ju lite tråkigt ;)