V.23 (22+0)

| Postat i: Gravid med Viola
0

I fredags så gick jag in i vecka 23. Glömmer som vanligt bort att blogg då...men nu har iallafall smärtan som jag hade i kroppen försvunnit (skönt) trodde ju att det var foglossning på g. Börja förstå nu att jag är gravid och ska föda barn igen. Längtar massor och önskar att det var Januari nu! Har bokat tid hos BM 10/10. Bebisen sparkar varje dag och Robin känner det också. Bebisen har varit duktigt på att sparka, har ju känt rörelser varje dag sen bebisen började att sparka/röra sig före ultraljudet. :)


Vecka 22 (21+0)

| Postat i: Gravid med Viola
0

Vecka 22 igår, som vanligt glömde jag att blogga igår...har haft lite problem med värk som ni kanske läst från förra veckans uppdatering. Igår hade jag ont överallt, ryggslutet, höfterna, magen och i ena skinkan. Men imorse var det borta har endast haft ont i skinkan idag. Igår var det nästan så att jag misstänkte foglossning när jag läst på 1177 att foglossning innebär smärta på exakt dom ställen jag haft ont i 1 1/2 vecka, men nu verkar ju lite smärta ha försvunnit. :)

Annars rullar allt på. Gjorde en jämförelse bild v.22 med båda barnen. Vänster Alvin, höger syskon.


Sova i växa säng

| Postat i: Livet som mamma
0

Det går bra för Alvin att sova i sin växa säng. Den senaste veckan vill han att man ska läsa babblarna boken innan han ska sova. Så brukar läsa den 2 gånger (den är så kort) sen säger jag att nu ska vi sova och slå igång babyvakten som spelar musik. Sen ligger jag bredvid tills han somnat. Vi prövade i början att gå ner efter en stund, men då klättrar han direkt upp ur sängen. Det tar 15-30 minuter innan han somnar. Sen sover han hela natten i sin säng. :)