Länge sen

| Postat i: Livet som mamma
0

Nu var det länge sen jag skrev här. Tänkte berätta lite vad som hänt. Viola var på BVC i onsdags hon vägde då 5590gr och var 59,5 cm lång. På söndag blir hon 3 månader, tiden går alldeles för fort. På måndag blir det vaccin för henne då hon i onsdags lät täppt i näsan. Hon sover väldigt bra på natten, har gjort det i 1 månad nu. Allt mellan 5-11 timmar utan mat den senaste månaden. Men nu senaste veckan har hon somnat 21-22 tiden sen sovit till 5.30-7 tiden innan hon vaknat för mat. Men inatt somna hon 21 och sov till 08(!) utan mat. Så ibland sover hon lite längre utan mat. :) 


Alvin är så himla duktigt han pratar massor och älskar att vara ute och leka. Han är på förskola måndag-onsdag 15 timmar sammanlagt. Han är så snäll med sin lillasyster, det är klar att ibland kan han bli hårdhänt mot henne. Så vi säger hela tiden att han måste vara försiktig. Han kallar Viola för toa/doa. Nu har han även börjat säga Vivvi ibland, då vi kallar henne det.

Alvin har börjat somna själv i sin säng på dagen/natten. Förut så lång vi alltid bredvid tills han somna om man försökte gå iväg före han somna så blev han jätteledsen och ställde sig vid trappgrinden och grina. Men förra veckan var Robin och jobba i Malå och sovde även där. Så jag var ensam med barnen vid nattningen. Tänkte då göra som jag bruka göra på dagen att amma viola samtidigt som Alvin somnar. För att göra en lång historia kort så funkade det inte och Viola ville inte vara kvar på övervåningen hon bara grät så Alvin kunde inte somna. Sa då till Alvin att han fick ligga själv då jag skulle vara nere med Viola. Han sprang bara upp ur sängen några gånger och sen somna han. Så nu har vi kört med versionen: läsa bok, slå igång godnatt skiva, säga godnatt och sen gå ner. Han gick bara upp ur sängen dom tre första nätterna och nu så säger han åt oss att gå ner. Igår efter vi kramas godnatt sa han - gå ner. 

Här kommer en bildbomb på barnen.

Hittills till Länge sen

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: