Viola 3 månader

| Postat i: Livet som mamma
0

I söndags så blev Viola 3 månader. Hon sover fortfarande jättebra på natten från 21-tiden till mellan 05.30-06.30 utan mat. Hon har inte direkt fått några speciellt mat tider på dagen men på kvällen har hon börja äta kl 18.30 och sen 20.30 äter hon sitt kvällsmål sen somnar hon. Det är klart att vissa dar kan ju tiderna diffa lite. Men så ser det ut just nu. 


Hon kräks forfarande massor efter nästan alla mål och i bland är det som en flod. Ibland kan hon spy 1 timme efter hon ätit också..så less på att bli nerkräkt varje dag och torka spya. Får byta kläder på mig och Viola flera gånger per dag. 

Hon tuggar/suger extremt mycket på sina händer, hon trycker nästan in hela knogen i munnen ibland. Tror att det blir som med Alvin, att hon får en tand vid 5 mån. Bara hoppas att hon inte biter mig i tuttarna om jag fortfarande skulle amma då. Vid den här tiden hade jag slutat amma Alvin. Men med Viola känns det så himla bra med amningen, allt går så lätt och jag känne mig mer självsäker med amningen denna gång. Förra gången gillade jag verkligen inte att amma, därför slutade jag amma Alvin vid 3 månader. Denna gång tänkte jag hel amma till 6 månader, om Viola tillåter mig såklart. :) sen får vi se om jag delamma nån månad efter det.

Idag rullade Viola från mage till rygg, hade lagt henne på magen för att öva nacken och vips så rulla hon över. :)

Hittills till Viola 3 månader

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: