Viola 1 månad

| Postat i: Livet som mamma
0

Idag är det 1 månad sen Viola kom till oss. Tänkte börja med att skiva vikten som jag glömde skriva efter vi varit till BVC i tisdags. Viola vägde då: 3572gr, så hon har gått upp 197gr på en vecka. Så det ser bättre ut nu, men har en ny vägning igen på onsdag.


Första månaden med Viola har varit bra. Hon äter bra och sover bra på natten. På natten är det oftast mellan 3-4 timmar hon äter. Någon natt var det 5 timmar och en natt 7 timmar! På dagtid är det mellan 1,5-3 timmar mellan amningarna. Ett tag åt hon, sen efter 30 minuter var hon hungrig igen och så kunde hon hålla på hela kvällarna, så man blev lite slut. Men BVC gav rådet att amma 15 minuter på vardera bröst och efter det (i tisdags) verkar det funka bättre. Hon verkar hålla sig mera mätt.

Alvin är verkligen gullig med Viola. Han
Vill hålla i henne hela tiden när han sitter i soffan, om hon skriker springer han dit och försöker trösta. Och nu verkar han förstå att Viola äter från mina bröst, i början tror jag inte riktigt han förstod och blev då frustrerad och kastade saker på mig när jag ammade. Men nu sätter han sig bredvid och säger: toa nam-nam. (Toa=viola) Och ikväll när jag hade borta Violas "kräkduk" så insåg Alvin att den låg bredvid honom i soffan då kom han och gav den till mig. Han är en sån duktig storebror. :)

Hittills till Viola 1 månad

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: