Violas dop

| Postat i: Livet som mamma
0

I Söndags (11/6) döptes äntligen Viola. Vi fick ju som sagt ställa in den tänkta dopdagen pga magsjuka. Men nu var alla friska och alerta. :) Allting gick bra på dopet. Viola skötte sig fint i kyrkan och Alvin också, dock så ville han inte stå där framme med oss...så lite svårt att få med Alvin på bilder.


Viola 4 månader

| Postat i: Livet som mamma
0

Hade tänkt att skriva ett inlägg när Viola blev 4 månader förra tisdagen, men då hade vi tyvärr fått magsjuka i huset...alla åkte vi dit :/ så Violas dop som skulle vara i lördags blev inställt..:( så det blir nästa helg 11/6.


Viola är nu 4 månader och det låter klyschig men det är sant, tiden går så otroligt fort! Hinner knappt med denna gång! Helammar Viola fortfarande hade tänkt få henne att ta flaskan så jag och Robin kanske kan gå ut och äta på vår bröllopsdag nu i Juni. Men när jag hade magsjuka och var helt utslagen försökte Robin ge Viola flaskan, hon vart helt galen och skrek i typ 1,5 timme! Hon totalvägrade så fick lov och amma henne mellan mina kräkningar. Men hade tänkte att jag ska pröva ge henne flaskan i helgen och se om det går bättre då. Viola var på BVC dagen innan hon blev 4 månader, vägde då: 5860gr och var 61,5 cm lång. Viola har nu fått ett egen rum som hon sover i. Hon har ju alltid sovit i sin spjälsäng och sen hon var 2 månader sovit från 21-06 och det fortsätter hon med ännu.