Viola 5 månader

| Postat i: Livet som mamma
0

Nu har Viola (förra veckan) hunnit blir 5 månader. Känner knappt att jag hinner med denna gång. Snart ska hon väll krypa iväg..haha skämtosido. Men allt är bra med oss alla, förra veckan onsdag gick Robin på sommarledigt han har semester/föräldrapenning i 10 veckor. Så skönt att vara lediga tillsammans hela sommaren. Och nu är det också bestämt att jag är ledig till 12/2-18, då Viola haft färdigt sin inskolning på förskolan. 


Viola hade just börjat få rutin på att somna mellan 20-21 på kvällen och sova till 5.30-07 men ironiskt nog när Robin gick på ledighet så börja hon vara uppe längre..nu är hon uppe till närmare 00, men då sover hon till ca 08. Känns som hon är inne i någon fas nu, hon ska bara äta,äta,äta på kvällen...blir typ aldrig nöjd. Prövade ersättning för tänkte att min mjölk kanske inte längre duger på kvällen, men ersättningen dög ändå inte. Sen är hon såååå mammig, alltså hon bara skriker när Robin ska försöka söva henne på kvällen, men direkt jag tar henne blir hon tyst. Sen ibland så sover hon knappt på dagen, så hoppas verkligen detta vänder snart! 

I övrig så försöker vi ge smakportion varje dag. Hon har smakt:
* Gröt
* Morotspuré 
* Potatis och majspuré 
* Lite olika frukt puréer 

Hon gillar allt utom morot hittills. Hon verkligen gapar och tar tag om skeden när man matar henne. 

Vi har även köpt en ny vagn (begagnad). Den är såå fin, älskar den verkligen. Så bekväm att köra, är en Emmaljunga Viking. 
Har en bugaboo donkey duo, men den har Alvin knappt suttit i, Max 5 ggr sen Viola föddes då han hellre åker ståbräda. Så har den ute till försäljning nu. 

Hittills till Viola 5 månader

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: