Sover bra

| Postat i: Livet som mamma
0

Viola sover otroligt bra på natten dom senaste nätterna väldigt bra utan att vakna för mat. Tidigare har det varit 3-4 timmar utan mat men nu har nätterna sett ut så här: 

Natt 1: 6,5 
Natt 2: 7
Natt 3: 5,5
Natt 4: 8
Natt 5:  8
Natt 6: 7,5

Natt nr 6, var förra natten. Så hon skämmer bort oss! 


Länge sen

| Postat i: Livet som mamma
0

Insåg att det var ca 2 veckor sedan jag skrev. Glömmer som bort ibland att skriva. När Robin var borta gick det bra med barnen. Har tur att jag har mina föräldrar som ställer upp väldigt mycket. Fick äta middag där varje dag med barnen sen följde mamma eller pappa mig hem och hjälpte till när Alvin skulle lägga sig.


Var till BVC den 17/3 och då vägde Viola 4582gr och var 56,5cm.

Nätterna med Viola är lite olika. Vissa nätter sover hon 6-7 timmar utan mat och vissa äter hon med 3 timmars mellanrum. Så hon är väldigt snäll på natten och låter oss sova. Hon äter och byter blöja sen somnar hon om nästan direkt. 


Sova hela natten

| Postat i: Livet som mamma
0

Inatt sov Viola hela natten utan mat! 7,5 timme, från 22-05.30. Så otroligt skönt, man känner sig utvilad idag. :) vanligt vis så brukar hon sova 3-4 timmar utan mat. Har hänt en gång tidigare 5 och 6 timmar utan mat. Men inatt var rekord. I eftermiddag så far Robin på yrkesexamen till Katrineholm han är borta till tisdag eller onsdag, beror på hur fort han blir färdig med provet. Men senast han kommer hem är onsdag kväll. Tur att jag har mina föräldrar som ska hjälpa till på kvällen med barnen. Kan vara lite knepigt med nattningen av Alvin då viola äter väldigt ofta på kvällen.