Viola 8 månader

| Postat i: Livet som mamma
0

Insåg just att jag inte bloggat sen Viola blev 6 månader. Ojdå! Mycket har hänt sen sist. Viola började krypa när hon var 6 1/2 månad och hon kryper verkligen snabbt också. Hon har fått 2 tänder och nu drar hon sig upp mot möbler. 


Nu somnar Viola kl 19 varje kväll och sover till 6.30-07. Hon äter gröt till frukost. Sen äter hon lunch 10.30-11. Mellis 14, middag 16 och kvällsvälling 18.30. Jag helammande Viola tills hon var 6 månader sen börja vi fasa ut och ammade sista gången just innan 7 månader. 

Viola sover fortfarande lite dåligt på dagen, hon vill gärna sova före lunch vilket gör att hon inte sover så länge efter lunch. Och jag hade önskat att hon kunde sova som Alvin gjorde efter lunch 1-2 timmar. Men det händer bara ibland. Mestadels om jag är ute på promenad så brukar det går bra. Men det är ju lite olika från dag till dag.

Hon är ett väldigt nyfiket barn som kryper i raketfart direkt en dörr på nedervåningen öppnas. Hon älskar att klämma sig in på lilla toan på morgonen när jag och Alvin borstar tänderna och hon gör allt hon kan för att nå fram till soptunnan. ;)

Hon äter all mat som serveras och hon har börja äta med bitar i. Hon håller i pipmuggen helt själv när hon dricker och hon håller i rånet medans hon käkar upp det. ;)

Hittills till Viola 8 månader

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: